Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tarvittiin pohja, jotta päästiin ylös ja kohta synnyttämään

Vihdoinkin alkaa tapahtua. Eilen oli kummallisen hyvä päivä. Iltaa kohden parantui huikeasti. Olisihan se kiva, jos olisi tasainen pää, mutta voe, ei sitä kaikille näköjään suoda. :P Mut oli se kiva sitten illan päälle hakea jättimäiset kebabrullat yöllä yhden aikaan, kun ympärillä tuiskutti lapasia ja tumppuja, oli kivaa miehen kanssa ja The Tourist oli viihdyttävä yöleffa. 

Limatulppa taisi mennä kans illan aikana, ja tänään aamulla sitten vesi alkoi äsken tihkua, kun nousin. Tai noh, oletan, etten pissinyt päälleni, kun valui tippa polvelle asti ja pikkuhousut olivat kastuneet. Neuvolantäti tuossa juuri neuvoi, että nyt kannattaa odotella kotona kunnes on tarpeeksi kastunut pikkuhousunsuoja, sitten voi alkaa mietiskellä joko synnärille tai neuvolaan tarkastukseen liikkumista. Ei kuulemma pelkkä kohdunkaulan kattelu riitä, stiksata pitää näyte kans, että tiedetään tilanne paremmin. 

Jännää on, kun ei supistele oikeastaan yhtään, joten tää on nyt sitten ihan mahottoman rauhallinen alku. Tai sitten meikä on jo ihan älyttömän tottunut kaikkeen tähän kipuhommaan niin paljon, ettei tää alku tunnu enää miltään. Molempi parempi?

Mutta nyt vihdoin tapahtuu edes jotain! Oikeasti on fiilikset, että lähdenkö ostamaan serpentiiniä ja ilmapalloja ja ainakin yhden jänisräikän, on nää viimoset viikot ollu sen verta epätoivoiset. x) 

Juhani-parka, hällä on vielä tenttikin tänään kahdesta viiteen, ja sinne on pakko päästä, kun on viimonen kerta, kun ko. tentti järjestetään. Mie vaadin, että menee, niin on mahis edes päästä läpi ja säästää se uuden kurssin vaatima aika jollekin muulle kurssille. Kunpa isi-pieni vaan saisi pidettyä pääkkynsä kasassa, eikä liikaa tätä nähtävästi alkavaa synnytystä hermoilisi.

1 kommentti:

  1. Jihuu, olispa hienoa jos se vauveli nyt tulisikin ajallaan eikä menisi pahasti yli niin kuin ollaan odoteltu!

    VastaaPoista