Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

torstai 3. marraskuuta 2011

Blub täyttää tänään puoli raskautta!


Ai siis mikä täyttää, häh? Meidän Blub! Pieni sai työstönimen tässä viime viikolla, vihdoinkin. Olin jo pitkään odotellut, että mistähän sopiva nimi ilmestyisi, kun tulin viime viikolla lueskelleeksi satunnaista toista vauvablogia. Siellä oli kuva suloisesta pienestä bodysta, jossa luki teksti tyyliin "I was born in the year of dragon 2012". Oi oi oi, onko meidän pienestä siis tulossa lohikärmesvauva?! Kyse on siis kiinalaisesta horoskoopista, ja vastaus on kyllä, ensi vuonna on lohikäärmeen vuosi.

Olen aina ollut lohikäärmefani, joten tämä on enemmän kuin muikea yhteensattuma. Asiaa tutkittiin vielä tarkemmin ja saatiin selville, että ensi vuosi on vesilohikäärmeen vuosi, kiinalaisessa horoskoopissa kun vaihtelevat nämä peruselementit eri eläinten lisäksi. Minä olen puurotta ja isi-Juhani on tulitiikeri. Saas nähdä, millainen perheyhdistelmä tulee tästä, emme vielä ole tarkemmin tutustuneet persoonallisuuskuvauksiin ja muihin noista, vaikka pikaisesti wikistä ne luettiinkin ja kyllä ne oli aika osuvia. Mielikuvituksekas pieni on ainakin tulossa.

Mutta miten tämä siis liittyy nimeen Blub? Noh, mehän ollaan Juhanin kanssa molemmat nörttejä ja olemme pelailleet paljon kaikenlaista. Yksi yhteinen vanha pelituttu on ADOM, ascii- eli kirjainpohjainen rpg eli roolipeli, jossa sankari pyrkii pelastamaan maailmansa ja nousemaan joko hyvän ritariksi tai pahan kuninkaanksi, noin suurinpiirtein. Tämä tehdään suorittamalla valikoidusti kymmeniä ja kymmeniä erilaisia tehtäviä, joista yksi on pienen vesilohikäärmeenpojan Blubin saattaminen yhteen äitinsä kanssa vesiluolassa. Ei ole mikään helppo tehtävä muuten... Mutta, kun alettiin puhua vesilohikäärmeenpoikasesta, nousi hetiheti molemmille mieleen nimi Blub, söpö sininen D-merkki, joka etsii pelissä emoaan. Ja niin nimi tuli, ja ihastuin siihen heti ihan mahdottomasti, joten meidän pieni on nyt Blub!


2 kommenttia:

  1. Aww, ihana tarina :) -Hanna

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti miun blogiin olet eksynyt, kiva kuulla. :) Mä olen sun blogiasi seuraillut melko alusta saakka, vaikken pahemmin ole merkkiä jättänytkään. Mun laskettu aika on tosiaan päivää ennen sua, joten lohikäärmevauvoja odotellaan molemmat ^_^

    VastaaPoista