Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

torstai 11. elokuuta 2011

Masubileet pieneni, mutta vahva on ötökän alku

Käytiin tiistaina 9.8. toisen kerran esiultrassa. Ensimmäisellä kerralla katkis oli niin pieni, ettei näkynyt kuin häive. Tuolloinhan näkyi myös toinen sikiöpussi. Tällä kertaa saatiin selvyyttä paremmin vähän kaikkeen.

Eli toinen alku lähti silloin, kun tuli vähän verta ja huolestuin niin paljon, että halusin esiultraan. Masuun jäi siis yksi asukki, joka voi kuulemma oikein vahvasti. Toinen pussi oli jo lähes surkastunut ja kadonnut kohdun reunoille. Normaalistihan tuota ei olisi saanut edes tietää, kun ei ensimmäistä ultraa tehdä kuin vasta joskus kymppiviikon jälkeen, ja tuommoiset poistuvat tuskin silloin enää jättävät merkkejä. Kaksosalku kuitenkin selitti nämä meikäläisen mahdottomat väsymykset, kun olen tietty saanut tuplasti raskaushormonejakin. Siksi varmaan testikin näkyi positiivisena niin aikaisin. Onneksi tilanteen pitäisi vähitellen tasaantua ja olon parantua.

Masuasukista saatiin kuitenkin nyt tarkempaa tietoa. Neuvolantäti näki siellä ruudun vilinässä sydämensykkeen ja kaikki oli oikein vahvasti paikoillaan. Täti mittasi ötökän, ja tällä kertaa mittaa oli 1,12cm. Kone kertoi, että tiistaina oli raskausviikko 7 + 2. Näppärästi voipi tässä siis laskea aina sunnuntaista, että mikäs viikko nyt alkaakaan. Kiekko näytti myös lasketun ajan, joka asettui nyt sitten 25.3. päivälle. Suapa nähdä kuinka toisaalta käy, kun sekä isi että mami tykkäsivät itse olla kaksi viikkoa ylimääräistä... Ja näkeehän sen vieläkin, kun ei meinaa kumpaakaan saada sängystä vällyjen välistä pois, ei sitten niin millään. :D

Neuvolantäti oli myös sitä mieltä, että koska olen näin väsy ja muutenkin olen ollut kamalan stressaantunut, kannattaa minun oikeasti hakea saikkua pariksi viikkoa. Niinpä tein sitten tänään ja sain kaksi ja puoli viikkoa. Töissä on viime aikoina kyllä tosiaan ollut kamalaa, olen saanut jo yhden paniikki-itkukohtauksen ja myynnit on tippuneet parhaista huonoimmiksi. Kyllä, loma tulee tarpeeseen. Vähän helpottaa olo, kun ei ehkä tarvitse nyt hetkeen ahdistua töistä ja voin jopa alkaa sitä graduakin väsätä.

Graduun pitäisi nyt vääntää videonauhojen esilitterointi valmiiksi ja alkaa kirjoittaa teoriaosaa kuntoon. Hyvät kirjat on jo kotona lainassa, joten nyt on enää alkamisesta tämä kiinni. Vauvaa ennen pitää itsensä saada kuitenkin yliopistolta pois, joten johan tässä kohta alkaa olla kiire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti