Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hei rakkaat ystäväni Ahdistus ja Masennus

Tässäpä linkki nättiin listaan niistä tunteista, mitä tällä hetkellä tunnen 95% päivästä.
Klikkaa tästä.

Sen lopun 5% jaksan ehkä hymyillä vauvalle ja yrittää tuntea rakkautta ja onnellisuutta.

3 kommenttia:

  1. Suosittelen sulle lämpimästi ensikotia. Itsekin olin ensikodissa masennuksen vuoksi. Noita fiiliksiä ei tarvitse kohdata yksin, eikä puoliso voi olla ainoana tukena loputtomiin. Sinä saat apua. http://www.ensijaturvakotienliitto.fi/jasenyhdistykset/oulun_ensi-ja_turvakoti_ry/
    Toiseksi uusimmassa Vauva-lehdessä on myös juttu ensikodissa olleesta äidistä. Suosittelen lukemaan jutun ja edes harkitsemaan enskaa.

    VastaaPoista
  2. Voi Elisa.. :(
    Sullekaan kun se masennus ei ole uusi juttu, niin tiedät itsekin, että on aika mennä juttelemaan jollekulle ja vaatia sitä apua, jos sitä ei tarjota ilman ulinaa. Vaikka sitten terveyskeskuksen päivystykseen, jossei muu auta. (Tätäkin on kokeiltu!)

    En ehkä ole tässä vaiheessa ensikodin kannalla, mutta jotain pitää tilanteelle tehdä, ettei mene huonommaksi, ihan jo pikkumiehenkin takia.

    Voimia, voimia ja voimia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuja on jo haettu, joten ei tämä tilanne pahaksi mene. Kunhan puran pahaa oloa tänne välillä pahimmalla hetkellä.

      En minäkään tuosta ensikodista pidä ajatuksena yhtään, enkä sinne lähde hakeutumaan, mutta muut resurssit on jo tosiaan vetämässä. Päivittelyä pitää tehdä tänne, kunhan jaksaa muustakin taas kirjoittaa.

      Kyllä täällä pärjäillään.

      Poista