Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Rakastan

Torstaina alkoi kolmiosainen perhevalmennus, joka sai miettimään parisuhdetta. Ekalla kerralla käytiin läpi sitä, miten parisuhde yleensäkin toimii ja miten se tulee muuttumaan vauvan myötä. Aika paljon asioista oli semmoisia, mitä oli ainakin itsellä tullutkin jo mietittyä, mutta mukana oli myös kaikenlaista järkevää, joka loi sanallisen muodon asioille, jotka ovat ehkä vaan pyörineet päässä muuten vaan.

Päällimmäinen ajatus on nyt minulla ainakin se, kuinka onnellinen saan olla hyvästä parisuhteesta. Juhani on uskomattoman hyvä mies, ja aika monesti tuntuu, että hän on melkein parempi kuin mitä pystyn itse antamaan takaisin. Nyt varsinkin on toisen kiltteys ja lempeys korostunut, kun olen ollut niin kipeä ja kaivannut kamalasti huomiota ja huolenpitoa. Tietenkin yritän aina antaa takaisin, kehun ja ostan toisen lempijuttuja (vaikka hyvän scifi-kirjan tai suklaajätskiä), paijaan ja kiitän. Noita me tehdään molemmat normaalistikin, onneksi, ja samalla puhutaan paljon asioista. Juhani osaa kuunnella, ja mikä tärkeintä huomata oikeasti, kun tarvitsen häntä. Mitä muuta mieheltä voi kaivata? Itselle tuo jo melkein riittäisi, mutta kun tämä jaksaa käydä viikonloppuisin töissä, ahkeroida välillä yliopistolla melkein liikaakin, rentoutua yhdessä ja erikseen, olla fiksu ja järkevä, korjata asioita ja on vaan aina se, johon voi luottaa ihan kaikessa, niin tosissaan saa miettiä, että miksei tuommoisia ole kaikille naisille, kun Juhani saa sen näyttämään niin helpolta...

Kolme vuotta on meillä kohta täynnä, ja vauva aloittaa sitten neljännen vuoden kriisit. Kuitenkaan en pelkää niitä yhtään, en tämän miehen vierellä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihana mies ja ihana elämä edessä. Onnea tulevaan!

    VastaaPoista
  2. "Uusi" lukija ilmoittautuu, hep!
    Mistä ihmeestä johtuu, että todella monessa blogissa ja varsinkin omassa mielessä on kaikki täynnä hellyyttä omaa miestä kohtaan juuri nyt? Vaikuttaakohan nämä pitenevät päivät ja välillä vilkkuva aurinko tähän, vai mikä globaali syndrooma tämä oikein on..
    Piti ihan päästä "ääneen" ihmettelemään kun ihan rupesi naurattamaan kun sinun blogisi on tänään jo kolmas, josta luen vastaavanlaista tekstiä ja omista silmistä on lennellyt pieniä vaaleanpunaisia sydämiä jo muutaman päivän ajan. :D

    VastaaPoista