Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Keksi äipälle tekemistä!

Hei rakkaat blogini lukijat! En tapaa ottaa tarpeeksi kontaktia ihmisiin tätä kautta, mutta sitäkin pitää varmasti harjoitella. Nyt tahtoisin kuitenkin kontaktia tähän suuntaan, eli keksikääpäs meikäläiselle tekemistä.

Idea on tämä: valitse jokin päivämäärä tulevaisuudesta, mieluusti seuraavan kuukauden sisällä ja keksi sille päivälle asia, mikä minun pitää toteuttaa. Se voi olla liikuntaa, käsitöitä, askartelua, tapaaminen, haaste, ihan mitä vaan. Kerro se sitten kommentteihin. Jos luet tätä postia joskus monta monta aikaa tämän postauksen jälkeen, niin ei haittaa, keksi meikälle silti jotain.

Mietiskelin nimittäin tässä eilen, että meikä on oikeasti ihan siisti ihminen. Osaan tehdä paljon kaikenlaista, olen taitava ja pätevä. Sitä on vaan kauhean vaikea uskoa itse, kun en saa yleensä mitään aikaiseksi. Jospa siis tällä keinoin saisin itseni tekemään jänniä juttuja ja samalla kehittäisin vähän itsetuntoani. :)

Nii, käskekää se pois tästä koneelta!

7 kommenttia:

  1. Soita ja sovi tapaaminen jonkun ystäväsi kanssa, johon olet monesti ajatellut ottaa yhteyttä, mutta et ole ehtinyt/muistanut/jaksanut. Päivä olkoon vaikkapa keskiviikko 20.6. :)

    VastaaPoista
  2. Tämän viikon aikana: osta kaupasta kahta ruoka-ainetta, joista sinulla ei ole mitään käsitystä miten/mihin niitä käytetään ja tee niistä jotain. Kotona ostosten jälkeen saa kyllä googlata :)

    VastaaPoista
  3. Seuraavana aurinkoisena päivänä, suuntaa vaunujen kanssa oulun torille, fiilistele kesäistä toria, herkuttele jäätelöllä ja mansikoilla.

    VastaaPoista
  4. Moi äippä, keksi oma lastenlaulu, jossa on kolme säkeistöä ja laula sitä Vikelle nyt juhannusviikon torstaina eli öö 21.6.

    T. Pilvi

    VastaaPoista
  5. Käy yksin kaupungilla, ja osta itsellesi 15€ arvoinen lahja, ihan vaan siksi. :) Sanotaanko vaikka että tiistaina 26.6.

    VastaaPoista
  6. Ole valokuvaaja. Ota viisi taidevalokuvaa, joiden nimet voisivat olla vaikkapa ilo, suru, rakkaus, viha ja viisaus. Ota ainakin osa kuvista kävelylenkkiesi varrelta. Laita kuvat blogiisi, kun olet saanut ne otettua! :)

    VastaaPoista
  7. 4. heinäkuuta - kirjoita novelli, siis lyhyt fiktiivinen tarina, saat itse päättää miten pitkän, mutta muista että tästä ei kuulu tulla mitään eeposta. Saat myös päättää aiheen, tyylin, kuka on kertoja ja sen kenelle kirjoitat. Vaikka tarina on fiktiivinen saat toki ja on ihan suotavaakin käyttää omia tai muiden kokemuksia ja tunteita pohjana. Tätä ei siis tuu ikinä tehtyä ilman patistelua, päätän puolestasi että et saa luovuttaa ennen kuin olet kirjoittanut vähintään kaksi lausetta!
    T. Tiina-kummi

    VastaaPoista